Unseen for 20 years: Inside Charlton’s Summer House


Thanks to Royal Greenwich Heritage Trust for letting us have a look inside the Summer House at Charlton this morning.

As revealed on the Charlton Champion earlier this month, work is now underway to restore the 17th century Summer House – believed to have been designed by Inigo Jones.

Asbestos has been removed and the interior cleaned up, revealing the public toilets last used in the early 1990s. The next phase of work will see these removed, interior partitions taken down, the windows replaced, then the space made available for temporary (dare we say pop-up?) uses.

We understand that the building will be lit from the inside at night, which should improve that particular corner of Charlton Village after dark.

Advertisements

One thought on “Unseen for 20 years: Inside Charlton’s Summer House

Comments are closed.